Самостоятелни вили Велика и Беллис Към мобилната версия на сайта Актуални оферти на нашата Facebook страница /нормален капацитет 7 места, максимален капацитет 8 места/ Вила Велика е двуетажна къща, разположена в тихата част на село Велика. Съчетанието на красивите плажове на Лозенец и прохладата на гората ще направят почивката Ви незабравима. Велика е идеално място за търсещите спокойствие и тишина встрани от масовия туризъм. Дневната На първото ниво e функционално разположена дневна с камина, климатик и цифрова телевизия Булсатком. Кухненския бокс е оборудван с хладилник, готварска печка, микровълново фурна, кафеварка, съдове за готвене както и прибори за хранене за 7 гости. Обособен е и кът за хранене. Панорамен прозорец открива великолепна гледка към двора и гората, а вътрешна стълба води до второто ниво. Спалните На първото ниво е разположена спалня с двойно легло. От нея се открива прекрасна гледка към градината. На второто ниво се намират две романтични мансардни спални. Едната е с двойно легло, а другата с едно двойно и едно единично. Всяка от спалните разполага със самостоятелен санитарен възел. Градината В градината е изграден просторен летен кът, където има условия за хранене както и камина за приготвяне на барбекю. За Ваше удобство там сме поставили подробна туристическа карта на Природен парк Странджа. Децата Ви могат да играят на люлките и пързалката, да тичат на двора или да се отпуснат в хамака. Осигурено е място за паркиране на два автомобила. Удобства Климатик, перална машина, телевизор във всяка стая, хладилник, готварска печка, микровълнова фурна, кафеварка, летен кът, барбекю, хамак, детски люлки и пързалка, шезлонг, паркинг.
Контакти: E-mail: vilavelika@mail.bg Тел: + 359 (0) 878 362727 + 359 (0) 889 362727
Вила Велика

 

Контакти: E-mail: vilavelika@mail.bg Тел: + 359 (0) 878 362727 + 359 (0) 889 362727 Самостоятелни вили Велика и Беллис Към мобилната версия на сайта Актуални оферти на нашата Facebook страница
Вила Велика
/нормален капацитет 7 места, максимален капацитет 8 места/
Вила Велика е двуетажна къща, разположена в тихата част на село Велика. Съчетанието на красивите плажове на Лозенец и прохладата на гората ще направят почивката Ви незабравима. Велика е идеално място за търсещите спокойствие и тишина встрани от масовия туризъм. Дневната На първото ниво e функционално разположена дневна с камина, климатик и цифрова телевизия Булсатком. Кухненския бокс е оборудван с хладилник, готварска печка, микровълново фурна, кафеварка, съдове за готвене както и прибори за хранене за 7 гости. Обособен е и кът за хранене. Панорамен прозорец открива великолепна гледка към двора и гората, а вътрешна стълба води до второто ниво. Спалните На първото ниво е разположена спалня с двойно легло. От нея се открива прекрасна гледка към градината. На второто ниво се намират две романтични мансардни спални. Едната е с двойно легло, а другата с едно двойно и едно единично. Всяка от спалните разполага със самостоятелен санитарен възел. Градината В градината е изграден просторен летен кът, където има условия за хранене както и камина за приготвяне на барбекю. За Ваше удобство там сме поставили подробна туристическа карта на Природен парк Странджа. Децата Ви могат да играят на люлките и пързалката, да тичат на двора или да се отпуснат в хамака. Осигурено е място за паркиране на два автомобила. Удобства Климатик, перална машина, телевизор във всяка стая, хладилник, готварска печка, микровълнова фурна, кафеварка, летен кът, барбекю, хамак, детски люлки и пързалка, шезлонг, паркинг.
Контакти: E-mail: vilavelika@mail.bg Тел: + 359 (0) 878 362727 + 359 (0) 889 362727 Самостоятелни вили Велика и Беллис Към мобилната версия на сайта Актуални оферти на нашата Facebook страница
Вила Велика /нормален капацитет 7 места, максимален капацитет 8 места/ Вила Велика е двуетажна къща, разположена в тихата част на село Велика. Съчетанието на красивите плажове на Лозенец и прохладата на гората ще направят почивката Ви незабравима. Велика е идеално място за търсещите спокойствие и тишина встрани от масовия туризъм. Дневната На първото ниво e функционално разположена дневна с камина, климатик и цифрова телевизия Булсатком. Кухненския бокс е оборудван с хладилник, готварска печка, микровълново фурна, кафеварка, съдове за готвене както и прибори за хранене за 7 гости. Обособен е и кът за хранене. Панорамен прозорец открива великолепна гледка към двора и гората, а вътрешна стълба води до второто ниво. Спалните На първото ниво е разположена спалня с двойно легло. От нея се открива прекрасна гледка към градината. На второто ниво се намират две романтични мансардни спални. Едната е с двойно легло, а другата с едно двойно и едно единично. Всяка от спалните разполага със самостоятелен санитарен възел. Градината В градината е изграден просторен летен кът, където има условия за хранене както и камина за приготвяне на барбекю. За Ваше удобство там сме поставили подробна туристическа карта на Природен парк Странджа. Децата Ви могат да играят на люлките и пързалката, да тичат на двора или да се отпуснат в хамака. Осигурено е място за паркиране на два автомобила. Удобства Климатик, перална машина, телевизор във всяка стая, хладилник, готварска печка, микровълнова фурна, кафеварка, летен кът, барбекю, хамак, детски люлки и пързалка, шезлонг, паркинг.
Самостоятелни вили Велика и Беллис Към мобилната версия на сайта Актуални оферти на нашата Facebook страница Вила Велика /нормален капацитет 7 места, максимален капацитет 8 места/ Вила Велика е двуетажна къща, разположена в тихата част на село Велика. Съчетанието на красивите плажове на Лозенец и прохладата на гората ще направят почивката Ви незабравима. Велика е идеално място за търсещите спокойствие и тишина встрани от масовия туризъм. Дневната На първото ниво e функционално разположена дневна с камина, климатик и цифрова телевизия Булсатком. Кухненския бокс е оборудван с хладилник, готварска печка, микровълново фурна, кафеварка, съдове за готвене както и прибори за хранене за 7 гости. Обособен е и кът за хранене. Панорамен прозорец открива великолепна гледка към двора и гората, а вътрешна стълба води до второто ниво. Спалните На първото ниво е разположена спалня с двойно легло. От нея се открива прекрасна гледка към градината. На второто ниво се намират две романтични мансардни спални. Едната е с двойно легло, а другата с едно двойно и едно единично. Всяка от спалните разполага със самостоятелен санитарен възел. Градината В градината е изграден просторен летен кът, където има условия за хранене както и камина за приготвяне на барбекю. За Ваше удобство там сме поставили подробна туристическа карта на Природен парк Странджа. Децата Ви могат да играят на люлките и пързалката, да тичат на двора или да се отпуснат в хамака. Осигурено е място за паркиране на два автомобила. Удобства Климатик, перална машина, телевизор във всяка стая, хладилник, готварска печка, микровълнова фурна, кафеварка, летен кът, барбекю, хамак, детски люлки и пързалка, шезлонг, паркинг.
Контакти: E-mail: vilavelika@mail.bg Тел: + 359 (0) 878 362727 + 359 (0) 889 362727